U SVIM LJEKARNAMA!

Femina 28

Kapsule na bazi ulja noćurka i boražine s dodatkom vitamina E koji djeluje antioksidativno i štiti stanice od oksidativnog stresa. Potpuno PRIRODNO, bez GMO, bez ALERGENA.

80 kapsula / tretman za do 2 mjeseca

22,90 EUR

Femina 28 je certificirani "BIO" proizvod u kojem su svi sastojci dobiveni biološkim organskim uzgojem, pri čemu se ne koriste nikakva umjetna gnojiva i pesticidi.

Naruči online
Femina 28

Opis proizvoda i specifičnosti:

Kapsula na bazi želatine i glicerinaUlje Noćurka i Boražine sadrže masne kiseline (Omega 6 i Omega 3) : Gama Linolensku (GLA) i Linolnu (LA) koje su važne za normalno funkcioniranje organizma. Vitamin E djeluje antioksidativno i štiti stanice od oksidativnog stresa. Femina 28 kapsule NE SADRŽE nikakve alergene koji su obuhvaćeni EU uredbom 1169/2011. U proizvodnji Femina 28 kapsula NISU korišteni nikakvi GMO sastojci. Kapsula na bazi želatine i glicerina.

Način uporabe:Popiti dvije do tri kapsule dnevno za vrijeme obroka.

Sastav:

Sastav za 3 kapsule (RDA):
Oenothera Biensis Oil (Ulje Noćurka) 750mg (GLA10%)
Borago Officinalis Oil (Ulje Boražine) 750mg (GLA20%)
Vitamin E 15mg

Kapsula na bazi želatine i glicerina.

SVI NAŠI PROIZVODI SU DOSTUPNI U SVIM LJEKARNAMA!

Femina 28

Online narudžba

+ -

22,90 EUR

Način plaćanja

* Besplatna dostava ukoliko naručite više od jednog proizvoda (za narudžbu jednog proizvoda cijena dostave 3,84 eura) * Kod plaćanja općom uplatnicom, primatelj pošiljke ne plaća nikakve dodatne troškove prilikom preuzimanja paketa * Kod plaćanja pouzećem, primatelj pošiljke plaća naknadu za uslugu platnog prometa prilikom preuzimanja paketa

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »